HISTORIK

2021-08-19 ÄNTLIGEN.
Nu börjar det hända grejer. Efter ett långt uppehåll gällande både repetitioner och spelningar är vi äntligen igång. Onsdagen 18/8 hade vi vår första konsert sedan februari 2020. Vi spelade i Trädgårdsföreningen. Visserligen var inte vädret det bästa. Regnigt och ruskigt väder. Men vad gör väl det när det finns 18 spelsugna ”musiker” på scenen. Det måste bara spelas. Det var även en hel del publik som trotsade regnet försedda med regnkläder, paraply och stövlar. Så det märks att det finns ett stort behov av levande musik. Nu ser vi fram mot vår 1 års försenade jubileumskonsert. Planerat datum 14/11

2021-01-18 Året 2020 blev inte som vi hade tänkt oss och planerat. Ett antal dansspelningar och konserter ställdes in. Det största skulle ju blivit våran Jubileumskonsert som fick flyttas i omgångar. Jubileumsåret då vi skulle firat 70 år som Hardes orkester och som storband Hardes Big Band 45 år och minnas Arne Harde (Kagebäck) som skulle blivit 95 år. Nu hoppas vi att genomföra jubileumskonserten under 2021.
När allting är på ”banan” igen med repetitioner för jubileumskonserten så kommer vi meddela datum och lokal. 
Det blir förstås inget av med vår omtyckta flottiljdans som brukar ske varje år i februari.
Det finns givetvis ett slut/ändring på detta. Det kommer bli både konserter och danser framöver.
Med vaccination och tvättade händer kommer det att ljusna. SÅ HÅLL UUUT!
När/om något händer så kommer vi informera på denna sida och facebook.
Vi hade återigen en lyckad Flottiljdans på Flygvapenmuseum lördagen 11 februari 2017.


En fantastisk spelning “Flottiljdans” på Flygvapenmuseum lördagen den 13 februari 2016. Publikrekord 1.400 personer som lyssnade till Hardes Big Band och gästartisten Peter Trygg.
Fullt på dansgolvet, dansant publik tillsammans med Lindyhop.
Nästa “Flottiljdans” på Flygvapenmuseum med Hardes Big Band och gästartist går av stapeln lördagen 11 februari 2017, Välkommen.
Recension från Crescendo 12/10 - 2016